- nordens största renodlade återförsäljare av Lightforce -

Flodljusfilter 170

Flodljusfilter 170

299:-

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:

Flodljusfilter till Striker 170 ger en massiv spridning med bra höjd. Både spridning och höjd är väsentligt bättre än i kombinationsbilden. Ljuset når 250 meter med en bredd på 250 meter längst bort från bilen. Det här innebär att den här ljusbilden alltid ska kombineras med två fjärrljusbilder för bästa effekt. Mer än en flodljusbild framåt rekommenderas inte då spridningen är så bra omedelbart framför bilen.

Du behöver inte komplettera med fjärrljus om du ska använda flodljuset som backljus vilket fungerar mycket bra. Klara filter skyddar din lins från slitage. Ett klart filter stjäl ingen effekt. Med logo.

Kristallblå filter höjer färgtemperaturen på ljuset. (du uppfattar ljuset som vitare) Ljuset hamnar väldigt nära det sken som en gasurladdningslampa (xenon) ger. Alltså ett mer dagsljuslikt ljus som ger en korrektare färgåtergivning. All färg stjäl lite effekt, här är det lite grann av det röda och gula i ljuset som filtreras bort. Det är en smaksak vad som är bättre, en liten effektförlust och ett vitare ljus eller en aning gulare ljus och maximal effekt. Med logo.

Gula filter ökar kontrasten i dimma, regn och snö. Stjäl liksom de kristallblå filtren väldigt lite effekt. Med logo. 

Varumärken